Altijd Jong Actie!


Onlangs is de televisieploeg van het programma Altijd Jong langs geweest. Zij hebben een reportage over Suntime gemaakt. Hier zijn wij best trots op! Op zondag 14 mei om 10:55 uur wordt de aflevering op RTL4 uitgezonden. Bent u op dit tijdstip niet in staat de aflevering te bekijken? Niet getreurd, op zaterdag 20 mei om 12:00 uur wordt deze nogmaals herhaald.

Dat we gevraagd zijn om ons verhaal te mogen doen op televisie, is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zitten. Uiteraard konden wij dit niet zonder onze trouwe klanten... U dus...! Omdat wij onze klanten waarderen, hebben wij voor u een presentje. En dat is de actiecode: 'AltijdJong'.

Deze actiecode vult u in op de laatste boekingsstap. Zo is voor u de bagage van 20 kg GRATIS (voor de voorwaarden zie het kopje Standaard bagage gratis! hieronder)!

De kortingscode kan worden opgevoerd bij boekingen gemaakt tussen 11-05-2017 en 01-08-2017. 

EXTRA 50% korting!

Maakt u gebruik van deze actiecode? Dan maakt u automatisch kans op het terugwinnen van 50% van uw reisbedrag! Iedereen die de voor 01-08-2017 boekt met de code 'AltijdJong' maakt kans om te winnen. De 50% korting geldt alleen voor boekingen gemaakt bij Suntime. Wanneer de reis wordt geannuleerd dan vervalt de korting. De winnaar wordt eind oktober bekend gemaakt via onze Facebook pagina.

Standaard bagage gratis!
De bagagekorting geldt per persoon en geldt voor zowel de heen als terugreis. Is de bagage al bij de reis inbegrepen dan kan de korting helaas niet worden toegepast.

Heeft u meer bagage nodig dan de standaard bagage (deze is meestal 20 kg)? Boek dan uw reis met het gewenste bagagegewicht. Vul vervolgens dezelfde actiecode 'AltijdJong' in, dan betaalt u die prijs, minus het standaard-bagage tarief.

Veel reisplezier!

Suntime.