Over International Leisure Group


Suntime is onderdeel van de International Leisure Group 

Onze missie, als International Leisure Group, is zorgeloze, passende vakantie ervaringen leveren aan iedereen die op vakantie wil. Dit doen we met haalbare prijzen en de meest unieke bestemmingen speciaal gemaakt voor, maar ook samen met, onze klanten.

De International Leisure Group richt zich namelijk op meer dan alleen reizen. We onderscheiden ons bijvoorbeeld niet alleen door ons unieke aanbod en reisverzorging. Maar de klant wordt vanaf het moment van oriëntatie aangemoedigd om zelf hun eigen, unieke droomreis te creëren.

Wanneer een reis succesvol is gecreëerd, zal ILG deze actief promoten. In zeer succesvolle gevallen zullen wij zelfs besluiten deze als onderdeel van ons aanbod op te nemen. ILG’s reizen worden dus voor en, doordat zij zeer actief worden betrokken in het creatieproces, door onze klanten samengesteld.

Ook duurzaamheid heeft de International Leisure Group hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat duurzaamheid start met ons interne beleid. Door onze medewerkers te inspireren om over duurzaamheid na te denken wordt het direct toegepast op elk aspect van onze business. Hierdoor is duurzaamheid op elk niveau een factor in onze besluitvorming.

Voor de gehele value chain kiezen we alleen het beste, bijvoorbeeld; de beste accommodaties, de beste vervoerders, de beste medewerkers, de beste designers, etc. De hoge kwaliteit in de value chain zal zich direct vertalen in de meest mooie ervaringen voor onze klanten.